Indoiti-va de tot ceea ce scriu, pentru ca voi insiva sa cautati si sa aflati cu propriile voastre puteri pe care, cu siguranta, le aveti!..


vineri, 8 ianuarie 2010

GRUPĂRI SPIRITUALE (3): GRUPĂRI SPIRITUALE ÎN BLOCURI PIRAMIDALE (2)

2. DETALII PRIVIND ORGANIZAREA BLOCURILOR SPIRITUALE PIRAMIDALE CARE EVOLUEAZĂ ÎN PREZENT PE PĂMÂNT
Spuneam în studiul precedent că spiritele care au efectuat prima lor călătorie regresivă – călătorie spirituală în tranzit interzonal – încep să înţeleagă rostul formării blocurilor piramidale în care vor efectua următoarea lor călătorie regresivă.
O asemenea călătorie însă nu are loc imediat, mai spuneam, ci după o perioadă de timp destul de lungă, în care spiritele vor face întrupări necesare acomodării cu cele înţelese în călătoria lor anterioară. Abia după ce vor arăta felul în care acţionează conform conştientizării celor trăite în călătorie, în mijlocul popoarelor spirituale ale subzonei lor de evoluţie, cei care iniţializează următoarea călătorie regresivă – pentru cei mai evoluaţi: următoarea lor călătorie în bloc piramidal – vor şti unde să-i integreze în blocurile pe care le vor crea în viitor.
Şi astfel spiritele care vor face pentru prima dată în viaţa lor o astfel de călătorie află multe amănunte despre locul lor în formarea unui astfel de bloc piramidal. Ştiu acum că vor forma baza (ultima treaptă) a acestor blocuri piramidale: baza unei piramide a evoluţiilor din toată zona a II-a, un blocul piramidal care va porni către zona I, cu cea mai joasă vibraţie a Universului Fizic. Sunt contactaţi treptat de către iniţializatorii blocurilor, fie ei semeni cu doar mai multă experienţă, fie secundarii ajutători cu care s-au obişnuit în poporul lor să trăiască de mult timp. Vor înţelege că fiecare organizare va avea anumite norme după care grupurile lor vor fi alese să participe la formarea unor astfel de blocuri spirituale de călătorie. Şi astfel fiecare grup va pleca cu blocul piramidal cu care se poate armoniza cel mai bine:
– ori un singur grup din poporul lor: în cazul grupului celor mai echilibraţi, care învaţă cel mai uşor acceptând de la toată lumea din jurul lor învăţături pentru orice situaţie cu care se confruntă. Echilibrul constă în mai multe aspecte, nu numai faptul că acceptă ajutorul altora: învaţă repede, atenţi, de la oricine, dar au încredere şi în forţele şi experienţa lor, precum şi în experienţa altora, chiar dacă nu se apropie prea mult de modul lor de a vedea problemele; se orientează repede după cum ajutătorii lor pot ajunge la rezultatul scontat, aplică cu grijă şi multă seriozitate, ţinând cont şi de ceilalţi membrii ai comunităţii lor. Dovedesc astfel calităţi reale de ajutători chiar din timpul evoluţiilor lor desfăşurate până în acel moment, de aceea se vor armoniza repede şi fără multe necesităţi de recalibrare a atitudinii lor, cu celelalte grupuri din blocul de călătorie;
– ori într-o formaţiune de astfel de grupuri din acelaşi popor spiritual, după cum sunt spiritele obişnuite să se descurce mai bine în viaţa curentă: nu acceptă multe învăţături, dar se orientează după felul în care celelalte grupuri de fraţi din poporul lor (nu din alte popoare) se descurcă sau nu în situaţiile cu care se confruntă, alegându-şi singuri calea, după experienţa proprie. Nu este o cale uşoară, mai ales la începutul evoluţiilor, şi mai ales nu este uşor pentru astfel de spirite să se lupte cu neîncrederea: şi în forţele lor, şi în experienţa altora. Se luptă cu neîncrederea şi cu dispreţul la adresa propriilor lor persoane, chiar mai mult la adresa celor din jurul lor, chiar dacă atitudinea lor agresivă, pe care s-au bazat mult în evoluţiile anterioare, pare că s-a estompat de mult. Doar că acea călătorie pe care tocmai au realizat-o le-a scos la suprafaţă în primul rând acest aspect care, conştientizează acum, devine pregnant la nivele foarte joase de vibraţie. Dar sunt doritori să-şi regleze atitudinile, comportamentele, să exerseze cât pot ei mai mult orice fel de creaţie materială: ei iubesc mult formele de creaţie mentală – în detrimentul constatat al creaţiei materiale manuale. Iar generaţiile de evoluanţi care vor veni după ei vor avea multă nevoie de ajutători care să le fie aproape: şi ei ştiu bine că generaţiile de ajutători pe care îi aşteaptă „cei mici” sunt ei… Şi nu vor să-i dezamăgească, aşa cum au văzut destul de multe grupuri în vieţile lor trecute.
Organizările se petrec mai devreme sau mai târziu, după cum se aşteaptă consolidările celor care se pregătesc pentru prima lor călătorie de acest fel. Blocurile se vor forma şi vor porni la drum în timpuri diferite, după cum ele înseşi sunt formate, organizate în mod diferit.
Privind în continuare lucrurile prin ochii celor care vor participa pentru prima oară la o astfel de călătorie, ei vor şti că vor forma ultimul grup care va fi preluat de blocul deja format, venit din terminalul zonei lor. Ştiu că vor fi bazalii acestor blocuri: ultimii astfel preluaţi – dar cei asupra cărora se vor afla ochii tuturor celorlalte grupuri din blocul de călătorie: cei dintâi, în atenţia tuturor. Şi nu numai în atenţia restului grupurilor partenere de călătorie, după cum deja se obişnuiesc din timp cu această idee, ci şi în atenţia încordată a propriilor lor fraţi, grupurile care nu se pot acomoda cu altele de evoluţie superioară, cum spuneam mai sus, şi vor forma alte blocuri piramidale, venind în urma lor. Aceste grupuri din urmă nu suportă decât pe fraţii lor, de aceea se vor orienta pe cât le va fi lor posibil după ei. Iar aceştia din urmă se vor orienta permanent după grupurile superioare din propriile lor blocuri, cu care se vor armoniza chiar din parcursul călătoriei lor, apoi din vieţile de început pe care le vor avea în punctul terminus al călătoriei (în cazul nostru: Pământul).
Abia după ce fraţii lor din blocurile formate în trepte de evoluţie se vor acomoda complet în punctul terminus al călătoriei, atunci vor porni la drum şi celelalte grupuri din poporul bazalilor: organizaţi astfel încât să poată să se ajute prin apropiere de manifestare, dar situându-se la distanţe din ce în ce mai mari de linia de echilibru a bazalilor.
În continuare ne vom exprima în mod general cu denumirea de bazali şi cu denumirea de grupuri asimilate bazalilor.
Atrag atenţia aici asupra faptului că vom discuta în linii foarte generale doar formarea acestor două tipuri de blocuri piramidale: tipurile care sunt reprezentate acum de spiritele întrupate pe Pământ. Dacă studiile vor necesita detalierea alor cazuri, o vom face la timpul potrivit.
Cele două tipuri de populaţii spirituale le vom numi în istoria omenirii: atlanţi şi post-atlanţi. Primele blocuri care au sosit pe Pământ s-au întrupat pe teritoriile continentului numit în străvechimi Atlan (cunoscut azi şi sub numele de Atlantis sau Atlantida): care cuprindea teritoriul compact (întreg, nefragmentat) format din America de Nord şi Europa, până la regiunea munţilor Urali de astăzi. Numele este generat de sunetul mediu al pământurilor din aceste regiuni, care se estompează dincolo de Urali, unde începe alt sunet, despre care vom mai vorbi: Cian.
Pe Pământ au sosit treptat mai multe blocuri piramidale în trepte de evoluţie, care au format populaţiile atlante: pornite din puncte diferite ale terminalului zonei a II-a, au mers pe căi diferite în călătoriile lor şi au ajuns în timpuri diferite pe Pământ, chiar dacă nu la distanţe mari în timp, unele de altele.
Abia după ce aceste populaţii spirituale s-au acomodat complet cu condiţiile terestre şi cu populaţiile rezidente – întrupate pe continentul Cian: Asia de azi – au sosit şi ultimele blocuri piramidale, blocuri formate pe baza celui de-al doilea principiu, al depărtării de linia de echilibru a bazalilor atlanţi: îi vom denumi post-atlanţi (cei sosiţi după atlanţi) despre care am discutat mai sus.

Niciun comentariu: